MITJA MARATO PER RELLEUS

By on jul. 15, 2011 in Notícies | 2 comments

RESULTATS

 FOTOS JAUME LLIBRE

FOTOS KALIMERO DE CORREDORS.CAT 

FOTOS CARLESCAT DE CORREDORS.CAT

V MITJA MARATO PER RELLEUS -MATARO- 16/07/2011

PUNTUA PER LA LLIGA CHAMPIONCHIP.

1. Organitzen el Clubs d’Atletisme de Fons de la ciutat, G.A.Lluïsos Mataró i Colla Maimakansu amb la col.laboració de l’Institut d’Esports

 

 

  2 Comentaris

 1. A veure si ens animem una miqueta a participar aquest any, que la participació a curses últimament està molt apagada. Recordeu que l’any passat vam presentar 16 equips en total i ens ho vam passar d’allò més bé, que es del que es tracta. No valen excuses que tinc un sopar el mateix dissabte, tots sabem que avui en dia sopem amb els amics molt tard.

  Salva Viñas

  8 de juliol de 2011

 2. A l’hora de la sortida, temperatura moderadament alta, però amb una humitat asfixiant del 75% (condicions difícils per córrer). Al final, la Colla Maimakansu va presentar 15 equips (12 masculins + 3 femenins), per davant dels 13 equips amb què van venir els Corredors.cat (si no he comptat malament). No està malament, però encara ho considero per part nostra una participació discreta. No cal dir que els que vam participar-hi ens ho vam passar d’allò més bé, especialment els que vam córrer el primer relleu, on sabíem que la suada per litres estava assegurada.

  Salva Viñas

  20 de juliol de 2011

Deixa un comentari