Qui som

La nostra adreça web és: https://www.maimakansu.cat i la nostra activitat principal és la divulgació d’informació relacionada amb les curses i activitats esportives de la Colla Maimakansu de Mataró.

Quines dades personals recollim i per què

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.

Una cadena anonimitzada creada a partir del correu electrònic (també nomenat un hash) pot proporcionar-se al servei Gravatar per veure si l’esteu usant. La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Una vegada aprovat el comentari, la imatge del vostre perfil és visible al públic al context del comentari.

Mèdia

Si pugeu imatges al lloc web, heu d’evitar pujar imatges que incloguin dades de geolocalització (EXIF GPS) incrustades. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol informació de les imatges de la web.

Formularis de contacte

L’única finalitat dels formularis és que el visitant pugui contactar amb nosaltres i consultar dubtes o demanar informació sobre els temes tractats a la web. Les dades que demanem són nom i correu electrònic exclusivament, i són utilitzades només per tractar els dubtes directament amb els visitants. En cap cas són cedides a tercers per cap altra finalitat.

Galetes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat perquè no hàgeu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Analítiques

Aquesta web fa servir el servei d’analítica web Google Analytics, amb l’única finalitat de millorar l’experiència d’usuari. Google Analytics compleix amb la RGPD

Amb qui compartim les vostres dades

No compartim les dades amb tercers.

Quant de temps retenim les dades

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Per als usuaris que es registren en la web (si hi ha), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent-hi totes les dades que ens hàgeu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

On enviem les vostres dades

Els comentaris dels visitants poden ser revisats per un servei de detecció automàtica de spam integrat amb el propi wordpress (Akismet)

Informació de contacte

La persona responsable del tractament de les dades d’usuaris és Salvador Carbonell, i el seu correu electrònic per a aquestes tasques és maimakansu@maimakansu.com

Informació addicional

Com protegim les vostres dades

maimakansu.cat té el compromís de respectar la confidencialitat de totes les dades cedides per usuaris, fer-los servir només per per a la finalitat dels mateixos i protegir-los per evitar la seva modificació, pèrdua o ús no autoritzat, de conformitat amb el que estableix el Reial Decret 1720/2007 de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. L’usuari és qui ha de garantir l’autenticitat de les dades que proporciona, alhora que pot accedir a modificar-los si la informació hagués canviat. És l’únic responsable, i no maimakansu.cat, d’aquesta autenticitat i de possible perjudicis derivats de la mateixa.

Quins procediments d’incompliment de dades tenim en el lloc

maimakansu.cat utilitza un sistema de vigilància per controlar, de manera activa i en temps real, l’activitat dels usuaris i les possibles bretxes de seguretat en les dades dels mateixos. Aquest sistema analitza el site constantment a la recerca de possibles virus i atacs web diversos, com injecció de codi, etc

De quins tercers rebem dades

No rebem dades de tercers.

Quina presa de decisions automatitzada i/o perfil fem amb les dades de l’usuari

L’autenticitat de les dades d’usuari és responsabilitat única del mateix. No obstant això, fem servir sistemes automàtics per detectar que aquestes dades no siguin spam, cas, es rebutgen.