Dins dels actes de les Santes Esportives de Mataró, us presentem, un any més, la Mitja marató per relleus 2024. En aquesta setzena edició, que serà el proper 13 de juliol a les 20:00 hores, repetirem escenari, sortida i recorregut. Només hem canviat l’hora de sortida, per evitar les hores de més calor del dia. Us convidem a fer les vostres inscripcions el més aviat possible.

InstruccionsReglamentRecorregutInscripcióClassificacions
  • Cal respectar rigorosament l’ordre d’inscripció.
  • Cada corredor farà un total de sis voltes al circuït. Al seu pas per meta per sisena vegada, es produirà el relleu, que consistirà en passar el xip de control que va amb Velcro, lligat al turmell, al següent company d’equip. ULL, NO US EL POSEU AL MATEIX PEU QUE EL XIP GROC PROPI que no cal portar.
  • Als avituallaments, procureu no llençar les ampolles buides a llocs amagats o de difícil accés, sinó que intenteu llençar-les als llocs preparats a tal efecte, o si més no, a la vora del camí, per facilitar-ne la recollida un cop acabada la prova.
  • Hi ha vestidors i guarda-roba i en acabar el relleu, disposareu de dutxes al Poliesportiu Municipal Teresa Maria Roca al carrer Terrassa, situat a tres-cents metres de l’arribada, a la pujada del costat de l’antic Parc Central. Tanquen a les onze en punt.
  • Trobareu tres vals per l’entrepà i la beguda i l’obsequi al recollir els pitrals.
  • El repartiment de premis s’iniciarà a les deu en punt.
  • No oblideu de retornar el xip. Gaudiu de la cursa, i fins l’any que ve.
Puntuable per la lliga Championchip. Al fer la inscripció, cal donar el numero de xip propi per puntuar. NO CAL PORTAR-LO.

1. Organitzen el Clubs d’Atletisme de Fons de la ciutat, G.A.Lluïsos Mataró i Colla Maimakansu amb la col.laboració de l’Ajuntament de Mataró.
2. La prova tindrà lloc el dissabte 13 de juliol a les vuit del vespre.
3. Les formacions poden ser masculines, femenines o mixtes i seran de tres corredors per equip.
4. La inscripció és de 30 euros per equip.
5. Tots els atletes de menys de 18 anys hauran de portar una autorització dels pares o tutors i no poden tenir menys de 15 anys.
6. La inscripció es tancarà el dimarts dia 9 a la nit o quan s’arribi a 130 equips
7. L’ordre de participació serà el mateix que consti a la butlleta d’inscripció
8. El circuit és urbà, per l’interior del nou Parc Central. Sis voltes cada corredor.
9. La prova es donarà per finalitzada a les dues hores de l’inici, a les deu en punt i al moment començarà el repartiment de trofeus.
10. Tindran trofeu els tres primers equips masculins, femenins i mixtes.
11. També tindràn trofeu, sumant l’edat dels tres participants, el primer equip de 60 o menys anys, el primer equip de 61-90 anys, el primer equip de 91-120 anys, el primer equip de 121-150 anys el primer equip de més de 150 anys,i el primer equip de mes de 180 anys si no tenen trofeu a la general. Els trofeus per categories ho seran per equips masculins, femenins i mixtes.
12. Hi haurà avituallament d’aigua a un punt fix del circuït i a l’arribada, dutxes a prop i obsequi als participants.
13. Pot fer-se també per telefon al 93.7990454.
14. O per correu electrónic a maimakansu@maimakansu.com
15. Cal donar el nom de l’equip i el nom, cognoms i l’edat de cadascún dels tres components.
16. El pagament és de 30€ i s’ha de fer al compte ES06 0081 0036 4100 0327 7830 Banc Sabadell fent constar el nom de l’equip.

Cada corredor haurà de realitzar sis voltes a aquest circuit. La sortida, l’arribada i la zona de relleus es troben al punt vermell.

 

 

Recorregut mitja relleus

Feu clic aquí per a descarregar-vos la butlleta d’inscripció

Un cop omplerta, cal enviar-la per  correu electrónic a maimakansu@maimakansu.com

Recordeu indicar el nom de l’equip i el nom, cognoms i l’edat de cadascún dels tres components.

El pagament s’ha de fer al compte ES06 0081 0036 4100 0327 7830 Banc Sabadell fent constar el nom de l’equip.

Des d’aquest enllaç podeu accedir a les classificacions d’anys anteriors, i un cop acabada la cursa del 13 de juliol, les d’enguany:

 

Classificacions Mitja per Relleus de Mataró