Uns quants Maimakansu han anat a Italia PLANA WEB

[@more@]Marato: 180 Joaquim Martorell 3:36’15" – 334 Montserrat Claveria 4:14’51"

Mitja marato: 254 Enric Alasa 1:53’40"

10 KM Encarnacion Martinez i Rafael Marchal 59’43"

un petit grup de 10 persones, marxem cap a Bolònia (Itàlia) per tal de córrer aquest diumenge la “MARATONA DELLE TERRE VERDIANI” que amb sortida al Balneari de Salsomaggiore, aprop de Parma, arriba fins a Bussetto, el poble del gran compositor d´òpera Italia: Giuseppe Verdi.

La vàrem escollir perque sembla una cursa força ben organitzada, no massa multitudinària (1500 arribats l´any passat) i a l´abast de les butxaques, i amb un recorregut força bonic i plà ( de fet és en lleugera baixadeta). Una de les seves originalitats és que hi ha 14 punts d´animació per tot el recorregut tots ells amb música de Verdi (promet ser divertit córrer al pas de “La donna é mòbile …..!!! ). També a l´arribada l´organització convida a un dinar de pasta (ja inclòs a la inscripció).

A més la la Marató es fa una cursa de 30 Km., una mitja i una de 9,5 Km..

Ja us en faré cinc cèntims a la tornada (dilluns) de l´experiència de córrer per la “campiña” parmesana, entre prats i vinya, Castells i amb música d´Òpera …

Sense oblidar que serem a la terra dels formatges parmesà i de cremona, del “prosciutto”, del Lambrusco i del vinagre de Mòdena … No em direu que la cosa no promet !!.