Fotos Jaume Llibre Fotos Juana Ligos

El divendres 5 d’octubre a les 19:00 es va obrir a les instal·lacions del Col·legi d’Aparelladors de Mataró (Carrer d’en Xammar, 2) una exposició per conmemorar la història de la Colla Maimakansu.

Els HORARIS seran:

DILLUNS-DIMARTS-DIJOUS de 9:00 a 13:00

DIJOUS-DIVENDRES-DISSABTE de 18:30 a 20:30

DIUMENGE de 11:30 a 13:30

Recomanades las tardes i el diumenge mati.

 

La clausura de l’exposició sera el diumenge 28 a les 13:30

 

Tant si sou nouvinguts com si hi ereu fa 23 anys quan vam començar, volem que en formeu part. I és per això que us demanem que us enregistreu en un vídeo de no més d’un minut, explicant-nos coses com per exemple:

-Com vau arribar a la Colla

-Quin és el vostre millor record amb la Colla

-El que us passi pel cap.

IMPORTANT:

  • El vídeo s’ha d’enregistrar en format horitzontal.  Si el feu en vertical, potser afegim alguna cosa pels costats per omplir i no us agradarà…
  • S’ha de sentir bé. Procureu que no hi hagi soroll ambient, i parleu alt i clar. En català o castellà. O en anglès o francès. Si cal ja us subtitularem.
  • Heu d’estar ben il·luminats. Res de vídeos de segrestadors demanant un rescat. Si cal el feu amb llum exterior.
  • Si podeu, que el fons sigui molt maco, o que sigui completament llis (potser el canviem amb efectes especials, qui sap).
  • Si el vídeo passa d’un minut, l’editarem per donar-li ritme. Si el que dieu ens arriba al cor, quedarà sencer.
  • Aquí teniu un esquema de com hauria de ser l’enquadrament. Sobretot, ha de respirar pel costat cap on mireu.
  • El podeu enregistrar amb el mòbil o amb una càmera de fotos, de vídeo… Pot ser en Alta definició o definició estàndard, però millor en HD.

 

Image result for interview framing

 

Un cop fet el vídeo, l’envieu a video@maimakansu.cat

Si pesa massa, el podeu  enviar mitjançant wetransfer.com, mega.nz o portar-lo en un Pendrive al Passeig Cabanellas, 7 de Mataró.

I si no sabeu per on començar, a finals d’agost tindrem un “plató” preparat al mateix Passeig Cabanellas, 7, on de molt bon grat us farem el vídeo.

Aprofiteu aquests dies de vacances per enregistrar el vostre vídeo i sobretot, feu-ho saber a tots els que en algun moment de la seva vida han estat en contacte amb la Colla.

Us imagineu com seria un vídeo de 800 minuts?