img_2614 img_2616Bona tarda Salvador,

Ahir em vaig enrecordar de tú quan em vas dir fa mesos que el marató d’Atenes era un dels maratons mes durs i difícils que has fet. Caram quanta raó tenies!

Això si l’esforç val la pena amb l’entrada a l’Estadi Olimpic Panatinaiko.  Realment posa la pell de gallina.  Per el demès un marató molt ben organitzat , un recorregut molt exigent (realment hi ha que anar-hi preparat per fer quasi be 20 kilòmetres de rampes constants) però que et fa viure l’esperit del genui marató.

Per el que fa a mi ,molt content vaig poguer fer un temps prou bó per el que es aquesta prova d’especial i un 4:06 del que estic molt satisfet. Amb aquest faig la cloenda de un capítol de la meva vida, han sigut 10 anys fent maratons, per tot el món, he disfrutat moltissim ,fet molts amics i coneguts entre ells el de la Colla Maimakansu. Però crec que els meus genolls i el maluc  ja em demanen un descans.

A partir d’ara seguiré corrent , es clar que si , això sempre , com tu fas molt bé, però ja per gaudir i disfrutar i com no,  fent curses curtes i algunes mitges maratons a l’any , com sempre amb la samarreta Maimakansu!.

Una abraçada

 

 

Pere Salesa