1 Comment

 1. Hola:
  D’aquesta cursa podria dir-ne un grapat de coses bones i la més important és que t’hi trobes com a casa. Molt entranyable i plena de bons detalls. Envoltat d’amics i coneguts i de fet amb l’essència del córrer. Gaudir de la natura, de la bona conversa i el bon tracte i la gent, capitanejada per qui tots sabeu, en Salvador, de tracte exquisit. Bé, dono les gràcies per haver-me donat la possibilitat de passar-m’ho tan i tan bé i ja espero a l’any vinent.
  Els regals, una luxe. Avui ja m’he passejat amb la meva bonica motxilla, i a la cambra de bany llueixo la tovallola. L’únic que no sé per que serveix és lo del pàrquing, però segur que va bé per alguna cosa.
  He fet el petit comentari al “Capi”, que a la meva primera mitja marató de la meva vida vaig seguir la seva estela, que per aquella època ja esdevenia un lider i feia grups. Allà anava jo de puntetes. Parlo si fa o no fa pel nouranta-dos.
  En fi, Òrrius tanca la meva temporada de manera agradable.
  Felicitats !!

  Pep

  29 de juliol de 2007

Deixa un comentari