MITJA MARATO PER RELLEUS A MATARO

By on jul. 14, 2012 in Notícies | 7 comments

ENTREVISTA D’EN JAUME ARAGONES.

CLASSIFICACIONS

FOTOS CORREDORS.CAT

FOTOS ANTONI GUTIERREZ

FOTOS JAUME LLIBRE

MES FOTOS CORREDORS.CAT

CRONICA DE CORROCOMOKIERO

  7 Comentaris

 1. Cita important de la temporada, a casa nostra. Seria bo una inscripció nombrosa d’equips Maimakansu. El cert és que en els darrers anys tothom té alguna excusa per no prendre-hi part, que si la calor, que si les voltes al circuit, que si tenim un sopar el dissabte, etc. És xocant veure com d’una colla de més de 500 companys només som capaços de formar 19 ó 20 equips de 3. Convido a la participació i a gaudir d’una jornada atlètica festiva al parc de casa nostra. I ja hi haurà temps per anar a sopar i d’altres coses, clar que sí.

  Salva Viñas

  18 de juny de 2012

 2. I will be on vacation in Llavaneres on the day of the race, and would be interested in participating; however, I don’t have a team. Is anybody still looking for a runner? I am reasonably fast, with personal records of 17:03 on a 5 km and 35:41 on a 10 km, and would prefer a fast team. – Kurt

  Kurt

  10 de juliol de 2012

  • Vaig a estar de vacances a Llavaneres en el dia de la cursa, i estaria interessat a participar, però, no tinc un equip. ¿S’està encara a la recerca d’un atleta? Jo sóc raonablement ràpid, amb els registres personals de 17:03 en un 5 km i 35:41 en una de 10 km, i prefereix un equip ràpid. – Kurt

   Kurt

   10 de juliol de 2012

  • Pleased to greet you, Kurt. You can get in touch with Salvador Carbonell, via email: maimakansu@maimakansu.com
   Your personal bests are amazing, it will be hard to find two partners as fast as you.
   Regards

   Salva Viñas

   11 de juliol de 2012

 3. Era la primera vegada que la hem fet,i repetirem.Un ambient molt maco i bona organitzacio, a pesar de la calor.Per mirar classificacions?Gracies.

  joan

  15 de juliol de 2012

 4. Felicitats a tots els equips participants, 181 que l’han acabada, rècord de participació. La prova té un gran ressò a Catalunya.
  Crec haver comptat 16 equips Maimakansu i un parell més de camuflats, es manté la participació però seguim sense veure algunes cares habituals d’altres curses de fons.

  Salva Viñas

  16 de juliol de 2012

 5. La millor cursa que he fet, un ambient immillorable, organització magnifica.
  Si em permeteu, peró un apunt de possible millora per l’any que bé, seria el de posar tanques se separació entre els corredors i els aficionats en la zona del “boxes” del canvi de xip.
  També caldria demanar-li al Sr, del championchip que marques els ritmes per Km de cada participant. Gracies per la vostre atenció i fins l’any que bé!!!!

  Pau Lorenzo

  19 de juliol de 2012

Deixa un comentari