6 Comentaris

 1. Aquest és un viatge amb excusa, li dire al Stefan a veure si s’anima, m’encanta la ciutat!!!!

  tonika

  20 de setembre de 2011

 2. Renoi! Sortim en una pàgina web en turc. Això de ser internacionals és una passada.
  Per cert, amb quina antel·lació cal que s’inscriguin els que tinguin el temps i la sort de poder-hi anar?

  Salva Viñas

  20 de setembre de 2011

 3. uf
  que faig jo a turkia? com ha arribat aquesta foto a aqui? això de ser internacionals està molt bé
  a veure, comptant les dates a les que estem, i en quina data es fa aquesta mitja, i que tot és possible en diumenge … algú em pot orientar d’un pla d’entrenaments per afrontar el que seria la meva primera mitja? porto unes quantes de 10k i una de 15k i ara mateix estic moooolt malament de forma.
  s’accepten suggerències i aportacions (la de quedar-me quiet a casa en aquests moments no es contempla … tot i que arribat el moment …)

  Miqueu

  21 de setembre de 2011

 4. Que fort si sortim en la web de la mitja de Tuquia!… Miqueu, si vols entrenarte per acabar la cursa aniria be un mes d’antelació. En tot cas es necesari 4 o 5 dies d’entreno respectant els descansos… Generalment la setmana seria algo aixì: Dill (descansa, estiraments) Dim (rodatge 10, 12 km) Dimecres (series en negatiu 3+2+1+1+0.5+4×0.5 km) Dijous (descansa, estiramets) Div (rodantge 12, 15 km) Dis (descansa, estiraments) Diu (rodatge 15, 20 km). T’aviso que això es orientatiu y pots consultar algun pla d’entreno ha internet o alguna revista estil “planeta running” … tinges cura del menjar i beura moooolta aigua… Dons no se si et servira de molt pero algo es algo… salutacions company…

  Joan.net

  28 de setembre de 2011

 5. Ispanyol takimi ??? Spanish team ??? Potser estan mal informats. A un lloc on , de bones a primeres et tracten d’això, no penso anar-hi.

  Jaume Llibre

  6 d'octubre de 2011

 6. Ispanyol takimi? Spanish team? Potser estan mal informats. No penso anar a un pais que et tracten d’això.

  Jaume Llibre

  15 d'octubre de 2011

Deixa un comentari