MITJA MARATO DE MATARO

By on des. 4, 2011 in Notícies | 6 comments

Resultats Maimakansu

Mitja Marato de Mataro

FOTOS IRENE VIVES

FOTOS JAUME LLIBRE

FOTOS JAUME LLIBRE 2

FOTOS ISMAEL PEÑA

FOTOS FERRAN REY

FOTOS CARLOS SANCHEZ

FOTOS CARLOS SANCHEZ 2

FOTOS PACO MARTINEZ

FOTOS ORIOL MORA

FOTOS MAYKA BARCIELA

  6 Comments

 1. Enhorabona capi per els resultats obtinguts de tots els corredors en general iper els podiums.

  enric bachs i taberner

  4 de desembre de 2011

 2. Quina enveja sana veure tants i tants ratllats disfrutant de la cursa i fent aquests resultats. Aquí hi ha millors marques personals de molts Maimas. Espectacular que la majoria dels expedicionaris de València estiguessin complint, aquí a casa (i alguns amb temps estratosfèrics). Felicitats a aquells que per primer cop han baixat d’1:30, que a Mataró no és gens fàcil. Capi, enhorabona, això és una colla com Déu mana.

  Albert Roselló

  5 de desembre de 2011

  • Home, que la majoria d’expedicionaris de València estiguessin ahir complint doncs, com a molt, com a animadors ja que corrent només hi havia 3 dels 13. D’altra banda és el que ha de ser ja que no hi ha cap manual que recomani córrer una mitja la següent setmana d’una marató. Però els corredors som així…

   Joan Miquel

   5 de desembre de 2011

 3. Per primera vegada he fet una cursa sense pensar amb la meva marca sinó intentat ajudar a altres corredors a assolir fer un temps que s’havien propossat , i la veritat … tinc els meus dubtes de si es mes satisfactió fer marca personal o veure la felicitat dels qui ho han aconseguit. Felicitats JAVI, JAVIER i TERESA !!!

  JORDI

  5 de desembre de 2011

 4. El meu agraiment personal per tots els que feu les fotos i aneu de un cantó al altre per tenir una imatge de le curse, per els que fan les boses dels corredors i els que com sempre traballan per els altres. MOLTES MERÇES.
  Kankel

  Miquel Angel Vadell i Coll ( Kankel )

  5 de desembre de 2011

 5. Jajaja! d’aixó se’n diu MALA SORT amb majúscules. Surto a més de 100 fotos d’en Carles Schez (370-480 2ª part) si, si, la de fucsia de l’esquerra! i no m’ha agafat de front a cap d’elles! jajajaja!

  cristina

  6 de desembre de 2011

Deixa un comentari