5 Comentaris

 1. gracias por las fotos, y desde aqui quiero comentar que el crono de esta mitja, pues que va fatal, no se porque se resisten a championchip, pero es que me enviaron por sms el tiempo parcial de los 10km y no era ni el total ni el real y luego a la llegada, pues eso cronometralo tu misma, no pasa nada, pero seria un detallito, por lo demas, es una mitja muy chula y muy generosa.

  Maria Jose Mateo Maria

  12 de març de 2012

  • Maria José, has fet de temps real 2:11:07. Mira’t l’excel que ha publicat el capi. Salutacions

   Salva Viñas

   13 de març de 2012

 2. Una mitja, un día y un tiempo de carrera fantásticos, sólo hay que ver las fotos para hacerse una idea, felicidades a los fotografos.
  Una lástima que el crono no diera el tiempo real… un día que baje de las dos horas (por décimas) pero estaba muy contenta y no quedó reflejado!!

  toni

  12 de març de 2012

 3. La cursa m’ha agradat força i el nou recorregut, molt be. No entenc perque no poden fer temps reals, perqué els altre anys ho van fer….

  Stefan

  12 de març de 2012

  • Magnífica matinal de sol per córrer una mitja marató, amb temperatura agradable i ambient engrescador. Molt bona participació Maimakansu, com cada any.
   M’he tornat a mirar les classificacions a la pàgina http://www.mitjamontornes.com, i ara ja surten els temps nets de classificació, o sigui els temps reals que hem fet. Això ja és una altra cosa, perquè sí que coincideix amb el que em vaig cronometrar.
   El capi també ha deixat un Excel amb les classificacions en què hi apareixen els temps reals al final, mireu-vos-ho bé, companys.

   Salva Viñas

   13 de març de 2012

Deixa un comentari