4 Comments

 1. Brutal el nivell de Maimakansu ofert en aquesta carrera. Uri, quan et vegi prepara boli que et demano un autògraf.
  Suposo que no fareu cap més marató aquesta temporada, però amb la base de quilòmetres acumulats fareu una exhibició a cada mitja o cursa de 10 a la que decidiu anar.
  Em sembla que veurem molts ratllats a dalt del podi.
  Manel, felicitats, ara sí que estàs en el temps que et correspon. T’ho has guanyat.
  A tope

  Albert Roselló

  28 de novembre de 2011

 2. Vui desde aquí felicitar a tots els meus companys que hem conseguit acabar la “Marató de Valencia”. Ja derrare quedan els dies d’entrenament amb moltes hores de dedicació, dies que sorten amb pluja, vent… sacrificis amb la familia però que al final tens la teva recompensa, un bon temps, poguer-la acabar,d’alguna manera sentir-te orgullós molt orgullós¡¡¡

  Ferran Rey

  Ferran Rey

  28 de novembre de 2011

 3. Ostres quins marcons, però què us van donar per esmorzar???
  Felicitats a tots!

  Joan Miquel

  28 de novembre de 2011

 4. La meva més sincera enhorabona a tots els 14 maimas. Uns cronòmetres brutals, com diu l’Albert. No sé a qui destacar perquè tots tenen el seu mèrit. L’Aleix ara mateix està fora de l’abast de tothom en una marató; Oriol: has fet miques la teva marca; Xavi: una de les teves millors maratons; Jordi i Ferran: baixeu de les 3 hores “de memòria”, sembla fàcil però és increïblement difícil; Manel: el teu treball constant s’ha traduit en una marca per sota de les 3 hores; Pitu: estic molt content per tu sobretot, et mereixies baixar de la barrera psicològica de les 3 hores; en fi… molt bé per tots, i com vinguin diumenge a fer tots la mitja, ja cal que ens calcem perquè els perdrem de vista.

  Salva Viñas

  29 de novembre de 2011

Deixa un comentari