LLIGA MAIMAKANSU

By on des. 20, 2011 in Notícies | 4 comments

RESULTATS 2011

Trofeu als tres primers, a les tres primeres, al primer de +45 +55 +65 i al que corri mes curses.(nomes un trofeu per persona)

A falta de poques curses sembla que la classificacio sera:

Dones: Meritxell Portillo, Magdalena Dos Reis i Ma.Jose Mateo

Homes: Sergi Colmenar, Joan Miquel Riera i Luis Carrasco

+45 Pere Salesa +55 Juan F. Morillo +65 Salvador Carbonell

mes curses Antonio Andres.

  4 Comentaris

 1. Pràcticament serien les definitives, encara que queden la Sant Silvestre del Masnou i la Cursa dels Nassos de Barcelona, totes dues amb puntuació doble per als qui els faltin curses.

  Salva Viñas

  20 de desembre de 2011

 2. En aquesta relació trobo a faltar l’Isidre Ferrer. És el maimakansu que ha participat a més curses amb diferència i això als 76 anys crec que té molt de mèrit. A totes les curses s’apunta com a maimakansu encara que a la lliga no està donat d’alta com a tal. A la classificació per superclubs també ens aniríen molt bé els seus punts.

  Joan Miquel

  21 de desembre de 2011

  • La condicio es la de participar com a Maimakansu a la lliga Championchip, amb tot el merit que te l’Isidre, tu mateix ja expliques que no compleix els requisits.Espero que l’any 2012 s’inscrigui correctament.

   maimakansu

   21 de desembre de 2011

   • L’Isidre és el meu oncle, i ja procuraré d’explicar-li de cara l’any que ve com ha de fer per quedar correctament inscrit a la lliga Championship, i també li explicaré el mateix al meu pare, l’Antoni Viñas, ja que les seves participacions aquest any en curses puntuables tampoc no han quedat reflectides.

    Salva Viñas

    22 de desembre de 2011

Deixa un comentari