A principis d’octubre s’obrirà a les instal·lacions del Col·legi d’Aparelladors de Mataró (Carrer d’en Xammar, 2) una exposició per conmemorar la història de la Colla Maimakansu.

Tant si sou nouvinguts com si hi ereu fa 23 anys quan vam començar, volem que en formeu part. I és per això que us demanem que us enregistreu en un vídeo de no més d’un minut, explicant-nos coses com per exemple:

-Com vau arribar a la Colla

-Quin és el vostre millor record amb la Colla

-El que us passi pel cap.

IMPORTANT:

  • El vídeo s’ha d’enregistrar en format horitzontal.  Si el feu en vertical, potser afegim alguna cosa pels costats per omplir i no us agradarà…
  • S’ha de sentir bé. Procureu que no hi hagi soroll ambient, i parleu alt i clar. En català o castellà. O en anglès o francès. Si cal ja us subtitularem.
  • Heu d’estar ben il·luminats. Res de vídeos de segrestadors demanant un rescat. Si cal el feu amb llum exterior.
  • Si podeu, que el fons sigui molt maco, o que sigui completament llis (potser el canviem amb efectes especials, qui sap).
  • Si el vídeo passa d’un minut, l’editarem per donar-li ritme. Si el que dieu ens arriba al cor, quedarà sencer.
  • Aquí teniu un esquema de com hauria de ser l’enquadrament. Sobretot, ha de respirar pel costat cap on mireu.
  • El podeu enregistrar amb el mòbil o amb una càmera de fotos, de vídeo… Pot ser en Alta definició o definició estàndard, però millor en HD.

 

Image result for interview framing

 

Un cop fet el vídeo, l’envieu a video@maimakansu.cat

Si pesa massa, el podeu  enviar mitjançant wetransfer.com, mega.nz o portar-lo en un Pendrive al Passeig Cabanellas, 7 de Mataró.

I si no sabeu per on començar, a finals d’agost tindrem un “plató” preparat al mateix Passeig Cabanellas, 7, on de molt bon grat us farem el vídeo.

Aprofiteu aquests dies de vacances per enregistrar el vostre vídeo i sobretot, feu-ho saber a tots els que en algun moment de la seva vida han estat en contacte amb la Colla.

Us imagineu com seria un vídeo de 800 minuts?