8 Comentaris

 1. Gracies per les fotos, la cursa yo encantada, després de una bursitis a la cadera y mesos sense fer cursas, comença a casa va ser genial.

  Maria Jose Mateo Maria

  2 de juliol de 2012

 2. Us ha agradat la cursa?hem fet molts canvis i volem saber la opinió d’uns incondicionals

  Jaume (organització cursa)

  2 de juliol de 2012

  • El recorregut ha canviat per millorar, encara que no es poden fer miracles si se surt de dalt del pavelló d’esports, es baixa arran de sorra de platja i s’arriba al lloc de sortida, hi ha d’haver pujades tant sí com no; de totes maneres s’ha fet un esforç per fer un recorregut més atractiu que passa per les principals vies de Premià.

   Salva Viñas

   2 de juliol de 2012

 3. Cursa d’estiu de Premià de Mar correguda en unes condicions climatològiques duríssimes i fins i tot poc saludables: 28-29 graus i humitats per sobre del 65%. I us ho diu un que aguanta tota la calor que li fotin. Jo he fet aquesta cursa tant diumenge al matí com o dissabte al vespre i no sé què és pitjor.
  D’excepcional cal qualificar l’actuació de l’Albert Roselló amb un 11è lloc a la general!, així com un trofeu al 2n de la seva categoria. Així mateix també destacar l’actuació del veterà de 80 anys Antoni Viñas amb un trofeu al tercer de la categoria de +65.
  Enhorabona a tots els soferts participants.

  Salva Viñas

  2 de juliol de 2012

 4. Hi ha un altre Maimakansu que va arribar un xic per devant de l’Albert, en Jose Gomez que fa fer el vuite de la general i tambe defensa els nostres colors.

  maimakansu

  2 de juliol de 2012

 5. I en Jose no tan sols va fer un temps estratosfèric, sinò que va fer una exhibició de com dosificar, accelerar i controlar en tot moment el ritme de la carrera. Moltes felicitats!!

  Albert Laringitis

  2 de juliol de 2012

Deixa un comentari