7 Comentaris

 1. Ja m’agrada això de que enlloc dels resultats surtin les fotos que ha fet en Jaume, perquè, particularment, amb la minutada que m’ha caigut a sobre, estic per anar a fer penitència a l’Antàrtida, o alguna cosa similar.
  Per cert, si aquest matí no hi havia més curses, on eren els 175 maimakansus que no s’han presentat a Vilassar? Què estaven convocats a l’acte de commemoració dels espanyols?

  Albert Roselló

  12 d'octubre de 2011

  • No et queixis, Albert, que ja m’agradaria estar a mi sobradament per sota dels 40 minuts a aquestes alçades de temporada. Mira sinó l’espantosa marca que vaig fer en aquesta cursa…
   Ara en serio, 33 maimakansus en una cursa en què la van acabar 818 corredors està força bé per una cursa que semblava passar desapercebuda dins el calendari atlètic. Si et preguntes on estan els altres 175 o més maimakansus, no sabria dir-t’ho, però no sempre es pot demanar una participació com la de l’Intersport a Mataró. Pensa que diumenge passat, només tres dies abans, hi va haver 3 curses amb participació de la colla

   Salva Viñas

   13 d'octubre de 2011

   • Suposem que la crisi fa baixar la participacio, pero som gairebe 600 Maimakansu amb xip groc i si treiem les embarassades i els lesionats, encara en queden uns 500 que podien haver sortit a la cursa de Cabrera, es a dir que l’Albert te rao.

    Salvador

    14 d'octubre de 2011

   • Jo no crec que l’Albert tingui raó i coincideixo que la participació a Cabrera va ser més que correcta. La Txell i jo hem participat a moltes curses on pràcticament hem estat la única representació maima, l’Albert i els altres 400 maimes no hi eren. A mi mai se m’hagués ocorregut criticar-los per no haver participat, faltaria més!. Aquesta és la base maima que tothom és lliure de fer i anar on vulgui.

    Joan Miquel

    18 d'octubre de 2011

 2. No soc a la llista de participacio a la cursa de Vilassar
  Josep Teixidó Monedero, 48’15”
  Despres de 3 anys de problemes fisics, i que ja sempre amb fan companyia, i assolit
  el meu millor resultat, aixo sí una mica lluny dels 38 i poc que ting de millor marca.
  Malgrat tot estic molt content.

  Josep Teixidó Monedero

  13 d'octubre de 2011

  • No sorties al llistat com a Maimakansu i no t’he vist. (al llistat)

   Salvador

   13 d'octubre de 2011

 3. Me pareció a mí, o por el paseo marítimo olía a gambas a la plancha ?

  Toni

  Toni

  14 d'octubre de 2011

Deixa un comentari